RR Car Care

 

Modesta-sertifioitu detailing-studio

RR Car Care on Turussa toimiva Modesta-sertifioitu detailing-studio, jonka intohimona on tarjota High-End-luokan palveluita auton puhdistuksessa, kiillotuksessa, pinnoituksessa ja PPF:n (Paint Protection Film) asennuksessa. Meillä on pitkä historia ja vankka kokemus alalla, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta.

"Autot ovat meille enemmän kuin pelkkiä kulkuneuvoja – ne ovat taideteoksia ja intohimon kohteita. Siksi keskitymme yksityiskohtiin ja huolelliseen työhön jokaisessa projekteissamme. Modesta-sertifikaatti kertoo sitoutumisestamme laatuun ja ammattitaitoon, ja se antaa meille mahdollisuuden tarjota ainutlaatuisia ja tehokkaita pinnoiteratkaisuja asiakkaillemme. "

  • Olipa kyse sitten klassisesta autosta, huippuluokan urheiluautosta tai arvokkaasta keräilykappaleesta, meillä on tarvittava osaaminen ja varusteet saadaksemme autosi loistamaan. Puhdistamme ja kiillotamme, suojaamme ja varmistamme, että autosi pysyy upeana vuodesta toiseen.

  • Turvallisuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja siksi tarjoamme parhaita ratkaisuja, kuten PPF-asennuksen, joka suojaa autosi maalipintaa kiveniskuilta ja naarmuilta. Huolehdimme myös siitä, että käytämme ympäristöystävällisiä menetelmiä ja tuotteita, jotta voimme taata niin ympäristön kuin autosi parhaan mahdollisen hoidon.

  • Tule vierailemaan RR Car Caren studioon Turussa, ja anna meille mahdollisuus näyttää, kuinka voimme tehdä autostasi entistäkin upeamman ja suojata sen arvon pitkällä aikavälillä. Olemme täällä intohimolla ja ammattitaidolla palvellaksemme sinua ja autosi kauneutta.