Edustamamme Tuotemerkit

Aatelia.net on erittäin korkealuokkaisten autonhoitoalan brändien ja heidän tuotteidensa jakelija. Melkein kaikki brändit mitä Aatelia edustaa, on maahantuotu meidän omasta toimesta yksinoikeudella. Tarkoituksenamme on myydä erittäin laadukkaita ja varmasti toimivia tuotteita. Varmistamme ja testaamme kaikki tuotteet itse, ennen kuin päätämme maahantuoda ja edustaa niitä. Olemme keränneet oikeanlaiset ihmiset testaus tiimimme, joka sisältää hyvin kokeneita autonhoitoalan ammattilaisia, joilta saamme varmasti luotettavat arviot tuotteista ja niiden lopullisesta laadusta sekä toimivuudesta.

Team Aatelia tarjoaa laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös yksilöllistä autonhoito neuvontaa! Oli kyseessä pieni tai laajakäsitteinen kysymys, ota yhteyttä - vastaamme mielellämme ja vaikka räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotepaketin tai palvelun! Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä, olitpa sitten aloitteleva autonpesijä, jolle tärkeintä on vain saada kulkuneuvo puhtaaksi tai sitten auto detailing alalla jo vuosien ajan toiminut harrastaja tai jopa ammattilainen.


 • Aenso Car Care

  Aensō yhdistää japanilaisen estetiikan ja minimalistisen muotoilun. "Aensō" tulee japanin sanasta "ensō", symboloiden valaistumista. Tuotteissa korostuu minimalistinen muotoilu ja käsin piirretyt logot. Jokainen Aensō-tuote on ainutlaatuinen, kehitetty yrityksen omassa laboratoriossa kolmessa vuodessa.
  Lue lisääKotisivut
 • Modesta

  Modesta on kansainvälisesti arvostettu ja eksklusiivinen suojapinnoitebrändi. Vaikka Modesta saattaa olla pienempi toimija markkinoilla, he panostavat laatuun ja valitsevat vain alansa parhaat asentajat. Modesta kouluttaa huolellisesti jokaisen asentajansa, tarjoten heille syvällistä tietoa tuotteista, kemiallisista prosesseista ja autonhoitoalan yleisistä periaatteista. Tämä sitoutuminen laatuun ja ammattitaitoon tekee Modestasta luotettavan ja arvostetun brändin autonhoitomaailmassa.
  Lue lisääKotisivut
 • Kärcher

  Kärcher on maailmanlaajuisesti tunnettu innovatiivisista ja tehokkaista puhdistuslaitteistaan. Perustettu vuonna 1935, yritys on edelleen perheomisteinen ja tunnetaan perinteen jatkamisesta. Kärcher pyrkii tekemään arjesta helpompaa tarjoamalla laadukkaita ja suorituskykyisiä puhdistuslaitteita sekä muita tuotteita, joissa yhdistyvät innovaatio ja intohimo puhtauden ylläpitämiseen.
  Lue lisääKotisivut
 • Lake Country Manufacturing

  Lake Country mfg on yksityisomisteinen yritys, joka kehittää ja valmistaa laadukkaita hioma- ja kiillotustuotteita, jotka palvelevat teollisuuden, ammattilaisten ja kuluttajien tarpeita maailmanlaajuisesti. Lake Country mfg on yksi vanhimmista kiillotuslaikkojen valmistajista!
  Lue lisääKotisivut
 • Scangrip

  SCANGRIP on tarina poikkeuksellisesta muutoksesta paikallisesta seppämestarista Euroopan johtavaksi innovatiivisten LED-työvalojen valmistajaksi ammattilaisille.

  Lue lisääKotisivut
 • LC Power Tools

  LC Power tools on UDOS 51E kiillotuskoneen takana oleva merkki. Se on myös Lake Country Manufacturingin viimeisin innovatiivinen osasto, perheyritys, jolla on yli 45 vuoden kokemus korkealaatuisten kiillotuslaikkojen toimittamisesta teollisuus-ja autonhoito toimialoille.
  Lue lisääKotisivut
 • Light Up!

  Light Up! on Plug & Play-tyylinen modulaarinen valaisinjärjestelmä, joka pystytään asentamaan niin yksityisasuntoihin kuin myös yrityksien toimitiloihin. Valaisinjärjestelmien tuottama valo on ainutlaatuinen, huomiota herättävä, jota pystytään muokkaamaan miltein rajattomasti.
  Lue lisääKotisivut
 • The Collection

  The Collection on saksalainen brändi, joka keskittyy laadukkaiden mikrokuitutuotteiden kehittämiseen ja valmistukseen.
  Lue lisääKotisivut
 • Aatelia Pesuaineet

  Aatelian omat kalustopesuaineet ja puhdistuskemikaalit on suunniteltu erityisesti soveltumaan pohjoisen haastaviin olosuhteisiin ja ammattikäyttöön.

  Valmistettu Suomessa,
  omasta toimestamme!
  Lue lisääKotisivut