Yhteystiedot

Team Aatelia

Osoite: Vakiotie 15, Halli B, 21420 Lieto
Puhelinnumero: 045 352 9577
Sähköposti: asiakaspalvelu@aatelia.net

Autonhoito ei ole vain velvollisuus tai tarve - se on intohimo, joka syttyy syvällä auton omistajan sydämessä. Me, Team Aateliassa, uskomme autonhoidon olevan ns. taidetta, joka vaatii tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja huolellisuutta. Se on enemmän kuin pelkkä prosessi, se on kunnianosoitus ajoneuvolle.

Meille autonhoito ja auto detailing eivät ole vain pinnallisia ulkonäköasioita. Ne ovat tapa säilyttää auton arvoa ja suojata sitä ajan hampaalta. Yksityiskohtiin keskittyvä High-End Auto Detailing on kyky havaita pienimmätkin virheet ja tehdä autosta virheetön oikeilla työkaluilla, tuotteilla ja toimintamenetelmillä.

Team Aatelia edustaa intohimoa, ammattitaitoa ja yhteisöllisyyttä autonhoitoalalla. Tavoitteenamme on olla alan kärjessä tarjoamalla huippuluokan palvelua. Haluamme yhdistää parhaat tekijät Suomessa ja tarjota heille paikan, Modesta brändin asentamona, jossa he voivat kehittyä ja loistaa.

Missiomme on yhteenkuuluvuus ja tuki kaikkien detailerien kesken. Haluamme kouluttaa ja opastaa niin uusia tekijöitä kuin auton omistajiakin oikeiden menetelmien ja tuotteiden käytössä. Uskomme yhdessä voivamme nostaa autonhoitoalan arvostusta ja tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Autonhoito ja auto detailing on enemmän kuin vain harrastus - se on elämäntapa. Se on tapa ilmaista itseään ja näyttää kunnioitusta ajoneuvolleen. Tule mukaan Team Aatelian matkaan, jossa autosta tehdään enemmän kuin vain kulkuneuvo - se on taideteos, joka kertoo tarinan omistajastaan.

Henkilöt

Toimintamme tärkeimpänä kulmakivenä on ammattitaitoinen henkilökuntamme. Henkilökuntamme on kokeneita autonhoitoalan ammattilaisia, jotka toimivat edelleen alalla. Kaikki henkilökuntamme jäsenet osallistuvat jatkuvasti edustamiemme brändien laatimiin koulutuksiin, niin verkossa kuin fyysisesti matkustamalla. 

Henkilökuntamme opastaa asentamoita ja jälleenmyyjiä, edustamissamme tuotteissa.

Tom Pettersson

Operatiivinen päällikkö - Kouluttaja

Tom Pettersson on koulutettu autonhoitoalan ammattilainen, joka on toiminut alalla useamman vuoden. Tom toimii operatiivisena päällikkönä, myyntiedustajan, hallinnossa, tuotekehityksessä ja brändien edustajana.

Puhelin: 045 352 9577
Sähköposti: tom@aatelia.net

Robert Rupponen

Tekninen Myyjä - Kouluttaja - Asiantuntija

Robert Rupponen on vuosia autonhoidon parissa toiminut autonhoitoalan ammattilainen. Robert toimii Aatelialla myyntiedustajana, kouluttajana, tuotekehityksessä sekä tuotteidemme edustajana Suomessa.

Puhelin: 040 709 3336
Sähköposti: robert@aatelia.net

RR Car Care

Ota yhteyttä

Yhteydenoton aihe

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Lue tietosuojaseloste.