Modesta-asentamot

Toimimme virallisesti Modestan yksinoikeudellisena maahantuojana. Modestan pinnoitteet ovat autonhoitoalalla ympäri maailman todella arvostettuja ja tämän brändin tuomiseksi Suomeen olemme tehneet todella ison määrän työtä sekä keränneet oikeanlaiset ihmiset tukemaan tätä projektia, jota ei olisi yksin mahdollista toteuttaa.

Maailmalla Modesta on tunnettu siitä, että kaikki käsittelypisteet ovat erikseen hand-to-hand koulutettuja autonhoitoalan korkean luokan ammattilaisia!

 • Turku

  RR Car Care

  RR Car Care on Turussa sijaitseva Modesta-sertifioitu detailing-studio, joka on erikoistunut tarjoamaan High-End luokan puhdistus, kiillotus, pinnoitus ja ppf ajoneuvoihin.
  Lue lisääKotisivut
 • Laitila

  SJW-DETAILING

  SJW Detailing on Laitilassa toimiva, Modesta-asentamo, joka tarjoaa mm. premium-tason ajoneuvojen pintakäsittelypalveluita!
  Lue lisääKotisivut
 • Jyväskylä

  KSFIX

  KSFIX on Jyväskylässä sijaitseva Modesta-sertifioitu detailing-studio, joka on erikoistunut tarjoamaan korkean tason puhdistus, kiillotus, pinnoitus, ppf, lasientummennus ja teippauspalveluja ajoneuvoihin.
  Lue lisääKotisivut
 • Kannus

  JV-DETAILING

  JV Detailing on Kannuksessa sijaitseva Modesta-sertifioitu Master Detailer, joka tarjoaa ajoneuvoille ammattilaistason puhdistus-, kiillotus-, pinnoitus- ja PPF (Paint Protection Film) palveluita.
  Lue lisääKotisivut
 • Vantaa

  CLEANWHEELS

  Cleanwheels on vantaalla sijaitseva Modesta-sertifioitu detailing-studio, joka on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita puhdistus, kiillotus, pinnoitus palveluita kaikenlaisiin ajoneuvoihin.
  Lue lisääKotisivut
 • Luvia

  AUTOPESU GRÖNSTRAND

  Autopesu Grönstrand on Luvialla sijaitseva Modesta-sertifioitu detailing-studio, joka on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita puhdistus, kiillotus, pinnoitus palveluita kaikenlaisiin ajoneuvoihin, veneisiin ja työkoneisiin.
  Lue lisääKotisivut
 • Mikkeli

  MK Details

  MK Details on Mikkelin, Otavassasijaitseva Modesta-sertifioitu detailing-studio, joka on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita puhdistus-, kiillotus, pinnoitus-, teippaus- sekä ppf palveluita kaikenlaisiin ajoneuvoihin.
  Lue lisääKotisivut
 • Vantaa

  Automatrix

  Automatrix on Vantaalla sijaitseva Modesta-sertifioitu detailing-studio, joka on erikoistunut ajoneuvoteippaamisen erikoisliike, mutta palveluihin kuuluu myös ajoneuvojen kiillotus sekä pinnoitus palvelut.
  Lue lisääKotisivut