Palautusehdot

Miten voin palauttaa tilaamani tuotteen/tuotteet?

Team Aatelian tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Tuotteiden kertakäyttöisen luonteen vuoksi avatulla tai vajaalla pakkauksella ei ole jälleenmyyntiarvoa. Siksi palautusoikeus koskee ainoastaan avaamattomia tuotepakkauksia ja täysin myyntikuntoisia tuotteita. 30 päivää lasketaan päivästä, jolloin asiakas otti tuotteen vastaan.

Tuotevaihto:

Käsittelemme vaihdot nopeasti, usein samana päivänä, kun palautus saapuu. Voit vaihtaa yhden tai kaikki tilaamasi tuotteet, kunhan pakkaukset ovat avaamattomia ja myyntikuntoisia.

Palautusohje: Paketoi tuotteet kuljetuksen kestävään pakettiin. Kirjoita paketin lähetysosoitteeksi

Janne Lindroos Oy, asiakaspalautus Ratakatu 7, 212601 Raisio Postin sopimustunnus 927341

Liitä pakkauksen sisään saate viesti, jossa on selkeästi omat yhteystietosi, sekä palautuksen syy ja toivottava toimenpide (rahojen palautus / vaihto toiseen tuotteeseen). Rahojen palautus tilanteessa muista lisätä myös tilinumero, saate kirjeeseen.

Toimita paketti lähimpään Postin toimipisteeseen ja mainitse sen olevan Janne Lindroos Oy:n asiakaspalautus. Kysyttäessä, sopimustunnus on 927341.

HUOMIO! On tärkeää käyttää nimenomaan Postin asiakaspalautusta, jotta paketti kannetaan meille perille asti ja käsittely on sinulle täysin maksutonta ja mahdollisimman nopeaa!