JV-Detailing

JV Detailing on Kannuksessa sijaitseva Modesta-sertifioitu detailing-studio, joka tarjoaa ajoneuvoille ammattilaistason puhdistus-, kiillotus-, pinnoitus- ja PPF (Paint Protection Film) palveluita.


Meillä on vuosien kokemus ja intohimo alaan, ja olemme jatkuvasti oppimassa uutta. Näiden tekijöiden ansiosta olemme yksi Suomen johtavista autojen hoitoon erikoistuneista yrityksistä. Asiakkaamme ovat meille ensisijaisia, ja räätälöimme aina palvelumme vastaamaan heidän yksilöllisiä tarpeitaan. Ylpeytemme on asiakkaiden tyytyväisyys, ja olemmekin iloisia siitä, että noin 90% heistä palaa luoksemme uusien projektien merkeissä. Tämä luottamus perustuu käyttämiimme huippuluokan tuotteisiin ja vahvaan ammattitaitoomme autojen hoidossa.

Me panostamme jatkuvasti kalustoomme ja tuotteisiimme, jotta voimme taata palvelujemme korkean laadun. Lisäksi tarjoamme ajankohtaisimmat autonhoitotuotteet verkkokaupassamme ja niiden käyttöön liittyvät ohjeet, jotta voit pitää ajoneuvosi loistavassa kunnossa vuodesta toiseen.

Yhteystiedot:
Raasakankatu 20
69100 Kannus
Puh. 044 0871393
info@jvdetailing.fi