Cleanwheels

Cleanwheels on vantaalla sijaitseva Modesta-sertifioitu detailing-studio, joka keskittyy tarjoamaan laajamittaisia ja ainutlaatuisia palveluita kaikenlaisille ajoneuvoille, työkoneille ja veneille. Ammattimaiset käsittelyt ja korkealaatuiset Modestan ammattipinnoitteet ovat työmme perusta, luoden tehokkaan, luotettavan ja pitkäikäisen suojan investoinnillesi.

Asiakaskeskeisyys on toimintamme ydin. Sinä, arvostettu asiakkaamme, olet aina etusijalla. Uskomme vankasti henkilökohtaisen palvelun voimaan, ja jokainen kohtaamisemme perustuu tähän filosofiaan. Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi tarjoamalla tinkimätöntä laatua ja huippuluokan palveluita. Haluamme rakentaa kanssasi pitkäaikaisia suhteita, joissa avoimuus, rehellisyys ja luottamus ovat perustana.

Ymmärrämme, että ajoneuvo on enemmän kuin pelkkä väline. Se on sijoitus, johon liittyy monesti myös tunteita ja laajempia merkityksiä. Siksi omistaudumme jokaisen ajoneuvon hoitoon täydellä kunnioituksella ja huolella, oli kyseessä sitten uusi helmi tai klassikko vuosien takaa. Jokainen käsittely on ainutlaatuinen, räätälöity juuri sinun tarpeitasi varten. Emme tee kompromisseja, sillä tavoitteenamme on saavuttaa aina moitteeton lopputulos.

Cleanwheels ei pyri olemaan edullisin vaihtoehto, vaan parhain valinta. Hinnat on määritelty palveluidemme huippulaadun ja täydellisen tuloksen perusteella. Me uskomme, että laadukkaan palvelumme kokemus ja tyytyväisyys ovat arvokkaampia kuin halpa hintalappu. Valitessasi meidät, valitset omistautuneen tekijän, joka ymmärtää autosi todellisen arvon.

Yhteystiedot:
Metsämäentie 4
01510 Vantaa
Puh. 044 2371812
midnightglow.oy@gmail.com