Scangrip

Tarjoamme vahvimman ja laajimman valikoiman LED-työvaloja, jotka ovat erittäin tehokkaita, kestäviä, toiminnallisia, käyttäjäystävällisiä ja suunniteltu ammattikäyttäjien tarpeisiin. SCANGRIP perustettiin vuonna 1906, ja sillä on vaikuttava historia käsityötaidoista, innovaatioista ja teknologisesta kehityksestä.

Mikä on sinun haasteesi? Tämä on lähestymistapamme kaikkeen tekemiseen. Sinun haasteesi ja tarpeesi inspiroivat meitä jatkuvasti rikkomaan rajoja ja luomaan uusia huippuluokan työvaloja. Haluamme olla edelläkävijöitä ja tavoittelemme uusia standardeja ammattilaisten työvaloille. Siksi innovatiivinen lähestymistapa, edistyksellinen teknologia ja korkea toiminnallisuus sisältyvät aina valaistusratkaisuihimme. Nämä kolme elementtiä muodostavat yrityksen kulmakivet - tunnetaan myös nimellä "SCANGRIP-tapa". Tavoitteenamme on aina tarjota ylimääräistä kirkkautta, lisäkäyttöaikaa ja ne pienet yksityiskohdat, jotka tekevät todellisen eron, kun tarvitset parasta mahdollista työvaloa.

Luomme tulevaisuuden työvaloja, jotka ovat äärimmäisen kestäviä ja suunniteltu työhön. SCANGRIP-työvalon kanssa sinulla on todellinen kumppani moniksi vuosiksi. Osana Hultafors Groupia jatkamme poikkeuksellista matkaamme ja kasvamme yrityksenä. Yhdessä olemme tehtävässä luoda parempi päivä ammattikäyttäjille.

Kaikki alkoi vuonna 1906. Silloin Valdemar Jensen perusti pienen paikallisen seppäverstaan Tåsingen saarella Tanskassa. Verstas muuttui myöhemmin työkaluvalmistajaksi, ja se saavutti suurta menestystä yhden käden lukituskiristimen keksinnöllään - myöhemmin tunnettu maailmanlaajuisesti suositulla sinisellä SCANGRIP-pihtityökalulla.

Anders Borring osti yrityksen vuonna 1993. Hän oli tarkkaillut modernien autohuoltamojen kohtaamia haasteita pitkän aikaa. Hän huomasi, että mekaanikot käyttivät perinteisiä kaapelilla varustettuja loisteputkivaloja. Teknologia oli vanhentunutta, ratkaisut hauraita, ja mekaanikot kamppailivat optimaalisen työvalon saamiseksi. "Tässä on parannettavaa", hän ajatteli.
Intohimolla ja kiehtovuudella LED-valaistusta ja sen mahdollisuuksia kohtaan hän näki tarpeen joustavammille ja käyttäjäystävällisemmille työvaloratkaisuille. Kun SCANGRIP esitteli ensimmäisen LED-työvalonsa ammattimarkkinoille, se oli päätös, joka johti huomattavaan kasvuun, ja tänään SCANGRIP on Euroopan johtava ammattikäyttöön suunniteltujen LED-työvalojen valmistaja.
Vuonna 2021 SCANGRIP liittyi osaksi Hultafors Groupia - globaalia yritystä, joka tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman huippumerkkejä henkilösuojauksessa, työkaluissa ja muissa laitteissa vaativille käsityöläisille. Aivan kuten SCANGRIP, Hultaforsilla on pitkä historia innovaatioista ja laadukkaista tuotteista, kuten ikoninen taittoviivain.