Light Up!

Light Up! on Plug & Play-tyylinen modulaarinen valaisinjärjestelmä, joka pystytään asentamaan niin yksityisasuntoihin kuin myös erilaisien yrityksien toimitiloihin. Valaisinjärjestelmien tuottama valo on ainutlaatuinen, huomiota herättävä, jota pystytään muokkaamaan miltein rajattomasti. Valaisinjärjestelmä on yksinkertainen asentaa ja tuo joko kylmän valkoisen 6500 tai lämpimän 3500 kelvinin valon.
Meiltä löytyy myös ammattitaitoinen asennuspalvelu, minkä kautta valaisinjärjestelmä asennetaan aina avaimet käteen periaatteella.

Light Up! Valaisinjärjestelmä soveltuu mm. Kuntosaleihin, Yökerhoihin, Toimistoihin, Studioihin, Autoliikkeisiin, Työpajoihin, Auto detailing studioihin ja useampaan muuhunkin kohteeseen.

Asennuspalvelu, avaimet käteen periaatteella!

Asennuspalvelu, on helpoin tapa saada varmasti tyylikkäät ja oikein asennetut valojärjestelmät, ilman tilavaurioita. Lopullinen sähkökytkentä täytyy olla sähköasentajan tekemä ja tämä kuuluu aina asennuspalvelumme hintaan. Valaisimien kiinnittäminen onnistuu ruuvikiinnitteisesti katto-, seinärakenteisiin tai tukevaan alumiini kehikkoon. 

Asennuspalvelun hinta alk. 520€, lopullinen asennushinta määräytyy kohteen ja kokonaisuuden mukaan.

Yhteistyössä Team Aatelian kanssa asennuspalvelun tarjoajana toimii Huoltoliike Tuominen Oy.

Huoltoliike Tuomisen ammattilaiset suunnittelee ja rakentaa valaisinratkaisut kaikenlaisiin tiloihin, avaimet käteen periaatteella.