LC Power Tools

LC Power Tools on brändi UDOS 51E:n takana. Se on myös Lake Country Manufacturingin uusin innovatiivinen osasto, perheyritys, jolla on yli 40 vuoden kokemus laadukkaiden kiillotuslaikkojen tarjoamisesta maalaus-, korjaus- ja varusteteollisuudelle.

”Vuonna 2015, ennen kuin aloitimme työn UDOS 51E: n parissa”, kertoo Jay Schneider, Presidentti, ”meitä oli paljon vähemmän ihmisiä, mutta teimme paljon enemmän asioita. Meillä oli paljon avokonttoreita... Ja nyt ne ovat täynnä.”

Nerokas Idea Ilmailuinsinööriltä

Scott McLain on FAA-pätevä mekaanikko ja LC Power Toolsin pääinsinööri (joka omisti aikaisemmin oman taistelulentokoneen). Hän on tunnettu alkuperäisistä ideoistaan LC: ssä, mutta kun hän toi Jaylle idean uudesta sähkötyökalusta, Jay oli aluksi epäileväinen - mutta kiinnostunut.

"Kuinka pyörivä- tai dual action -työkalu voisi olla erilainen?", johon Scott vastasi: "Entä jos se olisi molempia?"

Viisi Vuotta, Viisi Innovatiivista Iteraatiota
Viiden erilaisen työkalun tasapainottaminen yhdeksi on ainutlaatuinen insinöörihaaste. Eikä siinä vielä kaikki, sillä sinun on myös optimoitava käyttäjäkokemus ja työkalun paino.

Viiden vuoden aikana kävimme läpi lukuisia ideoita ja etsimme palautetta mahdollisilta käyttäjiltä. Ajan myötä viimeistelimme suunnittelumme ja pystyimme tasapainottamaan käyttäjän määrittelemät liikkeet pyörivän työkalun kanssa käyttämällä yhdistelmää yhdestä aiemmista prototyypeistämme ja uudesta suunnittelusta, jolla on oma patentti.

Viimeisen Esteen Ylittäminen...

...Ja Lähtöviivalle Saapuminen
Viimeinen läpimurto oli käyttäjän määrittelemien liikkeiden yhdistäminen pyörivään liikkeeseen, minkä saavutimme tuotettuamme Chuckin, entisen GE Healthcare -insinöörin, jolla oli kokemusta korkeanopeudella pyörivistä CT-skannerilaitteista.

"Se on ollut haastava matka, mutta se, mikä minua innostaa, on, että teemme tämän lopulta kaikkien saataville. Se on todella vasta alkua.

Odotan innolla, että näen ihmisten nauttivan tästä työkalusta, tulevan paremmiksi kiillottajiksi, helpottavan työtehtäviään ja saavan enemmän voittoa liiketoiminnassaan, koska se on loppujen lopuksi se, mihin tämä työkalu auttaa ihmisiä tekemään", sanoi Jay Schneider.