Lake Country Manufacturing

Lake Country mfg kehittää ja valmistaa tuotteita edistämään asiakkaidensa kannattavuutta, kehittäen jatkuvasti uusia tuotteita markkinoiden alati muuttuviin tarpeisiin.

Lake Country mfg. on yksityisomistuksessa oleva yritys jonka valmistamia hioma- ja kiillotustuotteita myydään maailmanlaajuisesti teollisuus- ja kuluttajamarkkinoilla. Tehdas myös valmistaa räätälöityjä järjestelmiä asiakkaidensa tarkoituksiin. Tällä hetkellä on 23 kansainvälistä patenttia alan tuotteista ja uusia patenttihakemuksia odottaa käsittelyä.

Myynnillä ja teknisellä tiimillä on vankka yli 60 vuoden kokemus, joka kattaa maalaamot ja kiillottamisen auto-, vene- ja lentoteollisuudessa. Tiimiin kuuluu myös ammattimaisia autonhoitajia tarjoten tietotaitoa ja käyttökokemuksia.

Lake Country mfg. on perustettu vuonna 1977 kun Jim Schneider osti entisen Milwaukee Tanning yrityksen Koenchild perheeltä. Viimeisen reilun 30 vuoden aikana Lake Counttry mfg. on kasvanut voiden tarjota täyden valikoiman ammattimaisia hionta- ja kiillotustuotteita auto-, vene-, lento- ja komposiittiteollisuuteen ja kuluttaja-asiakkaille. Tuotteet ovat tarjolla yli 50 maassa.