Kärcher

Kekseliäisyys ja innovatiivinen ajattelu ovat aina olleet Kärcherin ytimessä. Yrityksen perusti keksijä Alfred Kärcher vuonna 1935, jolloin hän ryhtyi valmistamaan ja markkinoimaan uraauurtavia ideoitaan lämmitysteknologian saralla. Kärcherin puhdistusalan markkinajohtajuuden peruskivi valettiin vuonna 1950, jolloin Kärcher kehitti Euroopan ensimmäisen kuumavesipainepesurin. Alfred Kärcherin kuollessa vuonna 1959 hänen vaimonsa Irene jatkoi aviomiehensä elämäntyötä aina omaan kuolemaansa saakka vuonna 1989. Kärcher on pysynyt perheen omistuksessa tähän päivään asti. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Winnendenissä, lähellä Stuttgartia.

JOKAINEN PÄIVÄ ON SUURIEN TAVOITTEIDEN PÄIVÄ.

Rakastamme haasteita – sinun haasteitasi. Olipa kyse arkisista tai poikkeuksellisista siivoustarpeista, sisäpihan sisäänkäynnistä, tehdasaulasta tai Mount Rushmoresta, me Kärcherillä haluamme tehdä arjestasi helpompaa, parempaa ja miellyttävämpää tehokkailla puhdistusratkaisuilla. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tuloksia ja edistämään asioita. Luomaan ja saamaan arvoa.

Mikä meitä vie eteenpäin?

Selkeä, pelkistetty innovaatiofilosofiamme: innovaatiot hyödyttävät ihmisiä. Tavoittelemme täydellisyyttä ja ajattelemme aina järjestelmiä ja malleja uudelleen. Meillä on rohkeutta murtautua uusille alueille ja halu tehdä asioita sen sijaan, että vain puhuisimme niistä. Tämä filosofia saa aikaan ratkaisuja, joiden suorituskyky, laatu ja toimivuus vakuuttavat ja ovat askeleen edellä markkinoita. Meille puhtaus on maailman paras haaste. Tähän me pyrimme. Joka päivä.