Aenso Car Care

Aensō tulee japanin sanasta ensō - ympyrä, joka symboloi ehdotonta valaistumista, voimaa, eleganssia ja yleisesti maailmankaikkeutta. Aensō logo on piirretty jokaista tuotetta kohden käsin yhdellä esteettömällä siveltimen vedolla ilmaisemaan hetkeä, jolloin mieli on vapaa ja sille on ominaista japanilaisesta estetiikasta syntynyt minimalismi. Aensō on luotu minimalistisella muotoilulla, joka ilmentää estetiikkaa ja symmetriaa, kun taas käsin piirretty ympyrä on suorassa ristiriidassa sen kanssa. Pullot ja etiketit osoittavat eleganssia ja puhtautta.

Kaikki Aensō-tuotteet ovat itse suunniteltuja kemianalan asiantuntijoidemme toimesta. Tuotteissamme ei ole yhtä tuotetta, joka ostettaisiin kolmannelta osapuolelta. Kehitimme formulaatiot tyhjästä kolmen vuoden aikana. Monet niistä ovat luonteeltaan epätavallisia ja ylittävät odotukset, koska keskityimme alusta alkaen poikkeukselliseen suorituskykyyn ja tuotteiden korkeaan laatuun.

Suuri osa laboratoriokehityksestä tehtiin yksityisessä laboratorioissamme Japanissa, mutta valmistusprosessi perustuu Keski-Eurooppaan. Olemme valinneet tämän alueen korkealaatuisten raaka-aineiden paikallisen saatavuuden vuoksi. Aensō-valmistuksessa käytämme vain korkealaatuisia kemikaaleja, jotka on hankittu johtavilta eurooppalaisilta valmistajilta, kuten BASF tai Evonik. Käyttämällä tunnettujen valmistajien materiaaleja varmistamme myös tiukkojen määräysten noudattamisen ympäri maailmaa.